Mesaje Prietenie

Felicitari virtuale, Mesaje felicitari
 
Sunteti in: Mesaje ยป Prietenie
  •  

 

Sunt 315 felicitari si 276 mesaje. Au fost trimise 42967 felicitari.

Mesaje Prietenie

Spiritul uman este incurajat de afectiunea si grija altei persoane, si ce ar putea fi mai incurajator si mai incantator decat un prieten adevarat?

Cand vei avea nevoie de mine, iti voi fi alaturi mereu; niciodata n-am sa te uit pentru ca esti tot timpul in inima mea.

Prietenia ta este cel mai frumos dar! Iti multumesc ca imi esti alaturi mereu ca un prieten adevarat!

Prietenii sunt oglinda magica a sufletului! Un prieten adevarat intotdeauna iti amplifica bucuria si-ti diminueaza tristetea!

Cu un prieten ca tine, lumea este mai frumoasa si sufletul mi-e binecuvantat!

Nu putem merge departe in prietenie, daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte. Intotdeauna te voi respecta si aprecia ca pe un prieten adevarat!

Daca intr-o zi simti nevoia sa plangi, cauta-ma! Nu promit sa te fac sa razi, dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi simti nevoia sa fugi, cheama-ma! Nu promit sa te opresc, dar pot fugi cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma! Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund... vin-o repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine!

Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna , un zambet la fiecare lacrima , o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare !

Prietenia noastra este mai importanta decat micile neintelegeri cotidiene!

Prietenii sunt ca florile, raspandesc frumusete si bucurie oriunde s-ar afla!

Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti. Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii! E inima adevaratei prietenii!

 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!