Felicitari virtuale, Mesaje felicitari

Felicitari virtuale, Mesaje felicitari
 
Sunteti in: Mesaje » Sarbatori

 

Sunt 315 felicitari si 276 mesaje. Au fost trimise 42967 felicitari.

Ultimele mesaje din categoria Sarbatori

adaugat in Craciun Craciunul e sarbatoarea mea de suflet! Ma face sa ma gandesc la toti cei care mi-au daruit cate putin din sufletul lor, la toti cei care mi-au fost aproape. Nu pot sa nu ma gandesc si la tine, nu pot sa las sa treaca ziua aceasta fara sa-ti spun "Craciun Fericit!" Iti doresc sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos in sufletul unui om.

adaugat in Anul nou Frumusetea iernii, cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti si fericiti. Fie ca magia sarbatorilor sa va insenineze sufletele si sa va aduca sperante si forte proaspete ca sa impliniti tot ce va doriti !

adaugat in Anul nou Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi, in miez de noapte, la tine si iti va dori toata fericirea din lume. La multi ani fericiti si impliniti!

adaugat in Anul nou Fiecare moment al zilei are propria lui valoare: dimineata esti plin de speranta, dupa-amiaza iti aduce credinta, seara ai parte de dragoste, iar noaptea te odihnesti. Eu iti doresc sa te bucuri de toate acestea, in fiecare zi din anul care sta sa inceapa. Nu uita ca revelionul este un moment prielnic pentru a-ti fauri vise noi si pentru a redescoperi puterea de care ai nevoie ca sa le faci sa devina realitate. La multi ani si an nou fericit!

adaugat in Anul nou Cand clopotele vor suna Vestind ca anul s-a sfarsit, Prin crengi de brad si fulgi de nea Eu iti urez din partea mea: "Un an nou fericit!" Atunci luminile s-aprind Si micul clopot de argint Cu clinchet viu va rasuna, Soptindu-ti bland din partea mea: "La multi ani fericiti!"

adaugat in Anul nou Scriu cu varful unui cui, inceputul anului. L-am intins prin sanatate, prin belsug si bunatate, in nestire prin iubire si prin... gem de fericire. Cu cerneala asta vie asternui cu bucurie, ast ravas ce iti trimit pentru anul ce-o sa vie. Un an nou minunat, plin de iubire si fericire!

adaugat in Anul nou Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindatori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori! Un an nou implinit si fericit!

adaugat in Anul nou In zile de sfanta si binecuvantata bucurie, cu ocazia Sarbatorilor Nasterii Domnului si a Anului Nou, va adresam cele mai frumoase si mai calde urari de sanatate si fericire, de belsug si prosperitate, alaturi de familii si de toti cei dragi.

adaugat in Anul nou Cu colinde de de Craciun Va dorim un an mai bun. Si cu dragoste crestina Sa primiti in dar lumina, Zurgalai de flori de gheata Sa va bucure de viata, Mult noroc sa aveti in toate, La multi ani cu sanatate !

adaugat in Anul nou La multi ani cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate Si urari de sanatate Zile multe si prospere, De la Dumnezeu putere Sa invingeti relele Ce va-ncurca vietile! La multi ani cu veselie, Sanatate pe vecie, Casa plina de bucate, Dragoste pe saturate, Bani la greu, noroc cu carul, Ce doriti si sus paharul! Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine… si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta… fericire, sanatate si multi bani “La anu' si la multi ani!”

Pentru a viziona mai multe mesaje, selectati categoria dorita din meniul de mai sus.
 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!