Mesaje 8 Martie

Felicitari virtuale, Mesaje felicitari
 
Sunteti in: Mesaje » Sarbatori » 8 Martie
  •  

 

Sunt 315 felicitari si 276 mesaje. Au fost trimise 42967 felicitari.

Mesaje 8 Martie

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a bucuriei. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Iti dorim ani multi, cu impliniri si bucurii. Sa ai parte de dragoste si sanatate. Un 8 Martie fericit!

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de toate urarile mele de bine!

Pentru o fiinta unica si minunata care imi lumineaza viata cu un singur suras! Soarta sa-ti daruiasca un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si fericire!

La multi ani, mamico! Sub soare nu e nici un cuvant atat de drag si atat de sfant cum e cuvantul mama! Te iubim si iti multumim pentru dragostea si bunatatea ta!

Pentru cea mai draga fiinta din lume, sincere urari de sanatate si fericire impletite cu alese sentimente de dragoste, respect si pretuire!

De ziua femeii iti urez o primavara frumoasa, cu soare, iubire si fericire alaturi de cele mai sincere sentimente de afectiune si pretuire!

Fie ca primavara iubirii sa iti umple sufletul cu bucuria si magia miracolelelor sale! Un 8 Martie fericit!

Fie ca primavara aceasta sa-ti aduca frenezie si extaz, visari necontenite si izvoare de lumina! Un 8 Martie luminos si fericit!

Un 8 Martie vesel si insorit! Viata sa-ti fie frumoasa si implinita ca o gradina inflorita intr-o vesnica primavara!

La multi ani plini de sperante, vise si idealuri!
Aripi de inger mi-au atins sufletul, iar eu iti multumesc ca-mi faci viata frumoasa, senina si implinita!

Bucuria acestei sarbatori sa-ti dainuiasca in suflet mereu. Sa ne inspiri femeie parfumul fericirii asemeni florilor ce daruiesc frumusete si bucurie!

Un gand frumos pentru o fiinta unica si minunata! Fericire, impliniri si multe, multe bucurii!

Odata cu sosirea primaverii si a zilei de 8 Martie iti trimtem un buchet virtual de flori, legat cu snurul gandurilor noastre impreuna cu urarile de sanatate, bucurie, multumire sufleteasca si realizari depline alaturi de cei dragi!

Primavara, anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face ca ziua de 8 Martie sa fie ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca! Va doresc un 8 Martie de vis! La multi ani!

Pagina:
 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!